Programul Casa Verde Fotovoltaice – Se deschide sesiunea de validare a instalatorilor

Miercuri se deschide sesiunea de validare a instalatorilor în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice, anunță Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Cererile pot fi depuse în aplicaţie, în perioada 22 – 28 noiembrie.

 ”Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă, luni, că organizează sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională în perioada 22 noiembrie, ora 10:00 – 28 noiembrie 2023, ora 23:59”, se arată într-un comunicat al AFM.

Cei interesați să se înscrie în program trebuie să transmită documentele în vederea validării prin intermediul aplicaţiei, pusă la dispoziţia lor pe pagina de internet a AFM – www.afm.ro.

”Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru instalatorii care doresc să participe în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice și care îndeplinesc condițiile din ghidul de finanțare. Instalatorii se vor înscrie în aplicație începând de miercuri, 22 noiembrie 2023, ora 10:00, și apoi, cei aprobați, vor încheia contracte de participare cu AFM, vor depune garanția de participare şi vor putea să instaleze sisteme de panouri fotovoltaice persoanelor fizice care îi vor selecta”, a declarat președintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu.

Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, conținutul dosarului de validare, dar și alte informații privind depunerea dosarului de validare se regăsesc în Ghidul de finanțare aferent sesiunii 2023, disponibil pe site-ul agenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole