Promovare: Snoop Dogg dă din nou „lovitura” la Bogata de Mureș

Snoop Dogg aduce din nou satul românesc Bogata în prim-plan. În 2016, artistul a postat din greșeală pe rețelele de socializare că se află în mică localitate din județul Mureș, când de fapt era în Bogota, Columbia!

Nici de această dată rapperul american nu a ajuns în România, dar a postat un videoclip pe contul lui de Instagram din satul mureșan, prin care își promovează noul album. Vedetele clipului sunt un cârd de rațe. În videoclipul de promovare, postat de de Snoop Dogg pe Instagram, rațele trec ţanţoşe șoseaua prin fața camionului cu panou digital, care anunță apariția albumului “Algorithm”.

Promovarea este făcută de o companie fondată de doi români

Artistul a devenit preferatul sătenilor în anul 2016. Atunci rapperul se afla în Bogota, Columbia, însa a postat din greșeală pe rețelele de socializare că se află în Bogata, județul Mureş. De atunci, localnicii așteaptă să apară și pe la ei, să-l cunoască personal. Ba chiar a apărut în sat și un local cu numele Bogota. Promovarea noului album al artistului este făcută de o companie fondată de doi români.

Aceştia au pus pe picioare un start-up de tehnologie outdoor, ce permite lansarea campaniilor publicitare pe ecrane digitale. Astfel, Snoop Dogg îşi poate lansa albumul în Bogata de Mureş, dar şi în marile oraşe din lume: New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami sau Chicago.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...