Protest AUR în centrul Craiovei. Facturile mari la energie, principalul motiv de nemulțumire

Circa 1.000 de persoane au participat, sâmbătă, în centrul municipiului Craiova, la un protest organizat de Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) împotriva facturilor mari la energie în cadrul căruia deputatul George Simion a solicitat demiterea ministrului Energiei, Virgil Popescu.

În context, George Simion, copreşedinte al AUR, a afirmat că îi dă un „ultimatum” de zece zile premierului Nicolae Ciucă pentru a-l demite pe Virgil Popescu, iar în caz contrar, 100.000 de oameni ar putea ieşi în stradă pe 27 februarie.

„Azi, aici, la Craiova, în inima partidului roşu, vreau să transmit un mesaj: locul lui Virgil Popescu este la puşcărie, pentru că şi-a bătut joc de români! Trei guverne l-au ţinut pe acest Virgil Popescu”, a spus Simion.

În discursul său, el a arătat că la viitoarele alegeri lumea va avea de ales „între aşa-zişii extremişti şi hoţi”.

„Mişcarea noastră de eliberare naţională trebuie să meargă până la capăt. Forţa noastră sunteţi voi, cei mulţi care nu acceptaţi propaganda media şi vă numesc ăştia în fel şi chip. Săptămâna trecută au făcut un sondaj şi au spus că 60% dintre votanţii AUR nu au studii superioare. Păi, 60% dintre români n-au studii superioare. Care e problema? Chiar toţi în ţara asta trebuie să aibă studii superioare? Bun, 60% nu au, 40% au. Care e problema voastră? Că reprezentăm toţi românii, că avem în rândurile AUR şi intelectuali, cum este Sorin Lavric? Dacă îi luăm alături de noi şi pe muncitori şi pe şoferii de TIR, care cu sutele de mii slujesc pe alţii, din păcate, peste hotare ca să trimită bani la familiile lor, că îi avem şi pe ţărani de partea noastră… La viitoarele alegeri lumea va avea de ales între aşa-zişii extremişti şi hoţi, că v-a adunat Iohannis pe toţi acolo, împreună pas cu pas, ca să îşi salveze scaunul de frica aşa-zişilor extremiştii care sunt poporul român, care s-a săturat să fie minţit”, a mai spus copreşedintele AUR George Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...