Protest inedit împotriva sforarului șef de la Transporturi Bogdan Mîndrescu

Sforarul șef de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Bogdan Mîndrescu, este turbat pe angajații din minister după ce PUTEREA a demascat tunul imobiliar pe care acesta îl pregătise, dar, în această săptămână o să aibă parte de o surpriză de proporții.

Amenințări, jigniri și tic-tac, tic-tac Mîndrescule

PUTEREA a semnalat recent că sforarul șef Bogdan Mîndrescu, consiliat de doi ziariști aflați în vizorul DNA, vrea să cumpere cu bani din PNRR un sediu pentru cele două noi direcții rezultate în urma desființării Direcției Generale Programe Europene Transport.

Era vorba de antamarea de către Mîndrescu a achiziționării unui sediu de birouri în Complexul Sema Parc de pe Splaiul Independenței din Capitală pentru suma, atenție, de 5.000.000 de euro (Sforarul Transporturilor, Mîndrescu, a pregătit un tun imobiliar de 5.000.000 de euro EXCLUSIV).

După ce PUTEREA a dezvăluit afacerea pusă la cale de Mîndrescu, acesta a turbat de furie și a trecut la amenințări la adresa celor care considera că au dat informații despre turnul său imobiliar. ”Mîndrescu tună și fulgeră prin minister din cauza articolului. Amenință că îi dă afară pe cei care au dat informații din interior și jignește”, ”Începi să ai un început de sfârșit urât de tot cu mult de scris!!!”, ”O să ai multe pe cap in perioada următoare!”, ”S-a scurs timpul tău! Acesta este doar începutul cu ce se știe despre tine…Tic tac, tic tac…”, sunt doar câteva dintre mesajele postate și transmise lui Bogdan Mîndrescu de unii angajați ai Ministerului Transporturilor.

Mîndrescu, pas cu pas, pe urmele lui Năsui

În urma comportamentului de birjar al lui Mîndrescu, mai mulți angajați din minister și de la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor birjărite de acesta i-au pregătit o surpriză de proporții. În cursul acestei săptămâni, mai mulți angajați vor merge la sediul PSD să ceară demiterea lui Mîndrescu. Dar, în același timp, vor picheta intrarea principală a Ministerului Transporturilor cu bannere și afișe împotriva sforarului șef.

Totodată, vor adresa și o sesizarea la DNA privind amenințările lui Bogdan Mîndrescu, dar mai ales despre ingineriile și aranjamentele țesute de acesta în Ministerul Transporturilor și la entitățile de sub tutela acestui minister. Practic, la ora actuală, Mîndrescu este la un pas de a călca serios pe urmele useristului Claudiu Năsui care a fost fugărit în Ministerul Economiei, scăpând de furia angajaților doar cu ajutorul SPP prin ieșirea de serviciu. Tic-tac, tic-tac, Mîndrescule!

26 COMENTARII

 1. Cei 2 Ziariști de care se vorbește sunt Stefan Edves, sfătuitor al lui Mindrescu și prieten bun precum și Felix Rache, tot un prieten foarte apropiat de al lui Mindrescu!
  Edves este omniprezent in prezenta lui Mindrescu aceștia bazându se de cel puți 2-3 oro pe săptămâna! Cât de despre Rache , Mindrescu îl pomenește in diferite discuții spunând ca Rache e prieten bun cu Tudose și dacă se va schimba ceva și va veni Tudose el va avea in continuare susținere, lăsând de inteles ca face parte și el “de unde e Tudose”!!!

 2. Ia spune Bogadane pe unde te ai perindat u Weekend ul acesta? Cu cine te ai văzut? Ce ai discutat? Chiar te crezi asa deștept?!
  Tu nu înțelegi ca nu ai prieteni, ci doar interese? Dar u știi f bn… mai vedem…

 3. Dacă cineva ar iniția o petiție de demitere a lui Mindrescu, eu as fi primul care o semnează și ca mine mai stiu f multi… haideți fraților sa facem ceva! Toată lumea vorbește dar nimeni nu face nimic și asta isi vede linistit de combinații..

 4. Facem petiție dar ne trebuie un lider de organizare. Eu nu sunt un bun organizator dar va urmez cu toți din serviciul meu. Nu îmi este teamă de nimeni dar nu am habar ce și cum sa fac. Am aceeași revoltă și nemulțumire ca voi .

  • Propunerea mea este, dacă este posibil, ca Ziarul Puterea, sa fie inițiatorul , pentru ca oricine ar iniția și nu are succes , viața acelui om va fi distrusă de infractorul asta! Sau bineînțeles oricine altcineva care dorește.
   Eu cred ca real se vor strânge foarte multe semnături!!!
   Cât despre Mindrescu ar trebui sa scrie toat lumea care a pățit ceva sau a fost supusa presiunilor! Stiu ca sunt extrem de multi, dar f putini au curajul sa vorbească, pt ca au rate și nu își permit sa își piarada locul de mina din cauza lui Mindrescu!
   Nu se poate continua la nesfârșit cu susținerea acestui grobian!!!

 5. Mindrescu are venituri lunare de peste 65.000 RON/lunar net din sinecurile in care a fost numit!
  15.000 RON/lunar secretar de stat
  14.000 RON/lunar membru CA REGISTRUL AUTO ROMAN
  15.000 RON/lunar membru CA AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILĂ ROMANA
  25.000Ron/lunar membru EximBank din partea Ministerului
  Președintele țării nu câștiga nici o treime din cât câștiga acest SFORAR

 6. Și eu zic la fel . Dar până se iau decizii c privire la el, voi cei care lucrați di semnați acte pentru el aveți grijă ce semnați. Nu va jucați cu libertatea voastră. El ,Mandrescu,acum se simte încolțit, speriat că ar putea fi prins având în vedere ce ilegalități a făcut, e ca un câine rănit. Deci aveți grija și evitați sa semnați acte. Și aveți răbdare, numai are zile multe, liniștite și fericite. Acum se dă om corect, serios și cinstit.

 7. Dar faptul ca are un birou mobilat de lux nu zice nimeni! In Minister oamenii nu au scaune pe care sa stea pt ca sunt vechi de zeci de ani și rupte, iar el are un birou de zeci de mii de euro mobilat! Și aici vorbesc de mobilier de lemn masiv, scaune din piele întoarsă, canapea și fotolii englezești de piele, perdea și mai mult de atât omul și a pus și draperii ca in living. Mocheta este groasa de hotel de zici ca intri in casa lui Ceaușescu. Toate sunt noi! La ceilalți secretari de stat cand intri in birou zici ca sunt case părăsite! Dar nu și la el, ca de, unul e MINDRESCU!

 8. Și sa nu uitam și de aerul Conditionat gen tablou, de 2500 euro, ca normal nu se încadra in peisaj unul normal de 300! Are și avioane agățate de tavan , ca doar e șeful la Aviație !
  Dacă are cineva poze o sa vadă ca este purul
  adevăr ! Oricine din Minister care i a călcat pragul poate sa confirme tot ceea ce spun

  • Oameni buni, de ce așteptați mereu sa facă altcineva primul pas!? Ziarul Puterea, presa în general, scrisa, vorbita, video, semnalează o situație, dar nu presa trebuie sa facă petiții, sau alte demersuri pentru ca instituțiile statului sa înceapă o ancheta. Voi toți cei care cunoașteți situația, sunteți afectați și lezați de acest individ trebuie sa va mobilizați și sa faceți ceva. Nu mai așteptați sa facă alții! Au trecut 33 de ani din decembrie 89 și tot atât de când mafia asta ne calcă pe cap pe toți! Noi toți trebuie sa punem capăt la toată mizeria asta generalizata!

 9. Ce poze, avem cunoștințe comune ,stai să ne spuna Ana Maria DE LA JURIDIC CFR SA, ce mobilier are SIMU în birou. Ana Maria știe tot că e blondă și este oriunde și peste tot. Iar Ștefan Etves, e de vină pentru că la emisiunea lui despre „drumurile noastre toate”a invitat o doar pe Georgesca de la PNL ,tot o blondă care si dânsa tot la juridicul CFR SA a fost. Iar dacă biroul lui Mandrescu e făcut pe banii societăților din cfr-uri Ștefan Etves nu a văzut . Acești netrebnici cred că au venit aici în minister pe viață. Dacă aș număra câți sau perindat la ministerul asta în 25 de ani de când lucrez aici nu mi ajung toate degetele sa i număr. Stimați colegi, apa trece, pietrele rămân. Noi să dormim liniștiți, DNA-UL veghează. Pe bune.

 10. Căutați pe google “Gabriel Zetea Mindrescu Facebook “ , dați la imagini și o sa găsiți o poza cu ei in biroul lui Mindrescu!!!
  O sa vedeți acolo tor ceea ce scriu oamenii la comentarii de biroul acestui infractor numit Mindrescu!
  Cât de Simu , un infractor împreuna cu Petre Ungureanu și Mindrescu!
  Întrebați oamenii din regională București la ce sunt suspuși de către protejatul lui Petre Ungureanu!!!
  Pana atunci delectați va cu poza și pote o face și cineva publica sa se vadă in ce lux se lăfăie Mindrescu!
  REPET
  POZA E IN BIROU LA MINDRESCU

 11. Aveți dreptate
  Petre Ungureanu Director general la Palat CFR îl susține și l a pus director la regional București pe Cristian Ungurean
  Împreuna cu Simu, dir la de la reg Cluj și Mindrescu formează un grup infracțional organizat
  Puteti întreba tot CFR ul și o sa va confirme ce apun
  Multumesc

 12. Nu l mai umflați atât pe Ungureanu! Este un Subofițer ieșit la pensie pe caz de boala!
  Singurele stele pe care le are sunt alea verzi din capul lui care se rotesc in jurul combinațiilor pe care le face
  Cât asta de la regională este un neasumat și un YESMAN care executa tot ce ii spune Petre ca altfel pleacă acasa

 13. U l mai umflați atât pe Ungureanu! Una ce spune el și alta e realitatea
  E un Subofițeri ieșit la pensie pe caz de boala. Singurele stele pe care le are sunt alea verzi din capul lui care se rotesc in jurul combinațiilor pe care le face la CFR.
  Cât de asta de la regională este un neasumat care executa tot ce ii zice Petre ca altfel pleacă acasa. Păcat e de oamenii care semnează alături in urma presiunilor și care tremura de frica

 14. Bună ziua, in Cv d-lui Bogdan Mindrescu sunt enumerate toate facultatile absolvite, printre care si facultatea Aeronave in perioada 2016-2021, o facultate extrém de grea, cu mult studiu. Cel putin pentru cei care studiaza cu seriozitate , cum presupunem ca a studiat si acest domn.Dumnealui cand are timp sa isi exercite functiile din cele 4 locuri de munca ?
  Ar trebui sa ii vedem rezultatele profesionale, doar exista teansparenta, nu???

 15. Domnul Mindrescu a făcut trafic de influența si l a pus pe Marius Cocias Director de Investiții la Aeroport. Cocias are doar un serviciu in subordine si ăla tras de par pt ca este un incompetent notoriu! Singurul lucru care îl menține e in funcție acum este Mindrescu.Dar are o mare calitate, l a pus nas la copil pe domnul Mindrescu deci sunt cumetrii!
  Acesta sta mai mult timp pe la Minister decât in companie, sifonand ce fac colegii lui si șefii , si cât de prosti sunt toti si cum nu mai poate!
  Azi e prima din rude…
  Maine e noua zi si o noua cumetrie pe funcție…

 16. Facultatea este de fapt master, și a ramas și repetent! Cât despre lucrarea lui de licența a fost făcută de un domn Ivascu care culmea, lucrează la aeroport și este in subordinea domnului Cocias. Acesta era scutit de munca cand lucra la teza domnului Mindrescu, ca asa spunea!!!
  Deci acest Mindrescu a făcut toate tipurile de infracțiuni care se pot face!!!
  Rușine mai Mindrescule!!! Ești o Rușine pt diploma și cei care au învățat pe bune!!!
  Asta este un motiv clar sa plece acasa acest infractor! Nu mai vede nimeni asta?!
  Alți miniștri au plecat acasa pt mai putin!!!

 17. Ce competența fratioare? Pe bani a făcut școală că doar nu o profesează. E la mișto, să fie acolo. La banii lui făcea și medicina. La PSD totul e social, pe ajutoare și pe șpagă. Așa că scăpăm de ăsta și vine altu.O grupare mafiota. Și voi ,ciripitorii d-lui Grindeanu de ce nu-l informați despre această problemă referitoare la Mandrescu? E o situație jenantă pentru ministerul nostru. Chiar am ajuns bătaia de joc a tuturor? Afară, afara, afara.

 18. Oare numai NENOROCIRI a făcut acest Mîndrescu? Lucruri bune nu a făcut,sau nu se vrea să se pomenească de ele ? Eu cred că tot ce face el, d-l. Grindeanu știe . Sunt curios ,să văd dacă va fi REMANIAT, la schimbarea guvernului. Vă doresc multă sănătate și spor la treabă !

 19. Mindrescu spune ca directorul de cabinet al Grindeanu , Anton, este brelocul lui…cu el își asigura diferite intervenții fără Știrea lui Grindeanu!
  Bravo domnul Anton, din Director de Cabinet al ministrului ai ajuns brelocul lui Mindrescu!!!

 20. Mindrescu a mictionat pe Bode cand l a schimbat pe Ursu de la Tarom! Pe Ursu l a dat in primite Mariu Popescu, consilierul și purtătorul de cuv al lui Ursu!popescu prieten cu Mindrescu!!!
  Cam asa stau lucrurile
  Clan mafiot

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...