Protest la Ambulanța Brașov.Medicii sunt nemulțumiți de condițiile de muncă

Mai mulți medici au organizat un protest spontan la Ambulanța Brașov. Aceștia s-au adunat în biroul directorului, iar conducerea a chemat poliția.

Protestul spontan vine în contextul în care medicii susțin că stau 3-4 persoane într-o cameră de 4 metri pătrați.Mai mult, aceștia susțin că există camere de supraveghere în încăperea în care se schimbă și sunt obligați să poarte morfina cu ei, pentru că nu au o cutie în care să o păstreze.

De cealaltă parte, directorul serviciului neagă aceste acuzații.

“Le-am restricționat accesul în biroul directorului medical. După program, biroul rămânea deschis. Acolo era canapea unde ei intrau și se întindeau, dormeau câteodată. Dar medicii au camera lor de așteptare, doar că acolo, să spunem, sunt prea mulți câteodată să doarmă și restricționându-le accesul în biroul directorului medical, s-au revoltat”, a precizat directorul Ambulanței Brașov, David Levente.

Iar, în ceea ce privește situația cu morfina, directorul susține că aceasta nu poate fi lăsată în ambulanță, iar fiecare medic are o cutie de valori, unde este închisă.

În încercarea de a rezolva problema, directorul susține că a fost cumpărată o cutie mai mare, dar aceasta are nevoie de schimbarea încuietorilor.

Clădirea are și vestiar, a adăugat directorul de la Ambulanță, însă medicii preferă câte o dată să se schimbe în camera de așteptare, unde există camere de supraveghere pentru că se păstrează și medicația.

Cum medicii care au protestat nu au vrut să părăsească biroul directorului, acesta a chemat poliția pentru eliberarea camerei.

Activitatea serviciului se desfășoară normal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...