Proteste violente la Paris după un atentat împotriva comunității kurde (live video)

În urmă cu câteva ore, la Paris a avut loc un atentat făcut de un francez de 69 de ani împotriva comunității kurde. Acesta a deschis focul într-un centru cultural kurd, după care s-a îndreptat către o cafenea kurdă din centrul Parisului. Trei militanți kurzi au fost uciși de către atacator, notează Reuters.

Acesta a fost prins ulterior de către poliția franceză, care se pare că l-a și rănit în timpul atacului. El a fost dus la spital înainte de a fi dus în arest.

Comunitatea kurdă a acuzat poliția franceză că nu face nimic pentru a-i proteja. Atacatorul era cunoscut anterior pentru afirmații rasiste împotriva kurzilor și amenințări și fusese recent eliberat din detenție după ce a atacat cu o sabie o tabără de migranți în urmă cu un an.

Comunitatea kurdă a început să protesteze, iar în prezent se desfășoară lupte între kurzi și polițiști, după cum se poate vedea live pe canalul Reuters de pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...