Protestul transportatorilor din Capitală: conducerea angajează șoferi, liderul sindical renunță la carnetul de partid

Ajunsă în a cincea zi, greva angajaților din Societatea de Transport București intră într-o nouă etapă: conducerea companiei a anunțat luni că face angajări în vreme ce liderul sindical încearcă să șteargă eticheta politică și declară că a demisionat din funcția de consilier general al Capitalei și cea de membru PSD.

Luni, pe pagina de internet a STB conducerea a postat un anunț prin care „angajează personal calificat în meseria de conducător autobuz”, fără a specifica despre ce număr de posturi este vorba.

Conform postării, CV-urile însoţite de documentele prezentate se depun prin poşta electronică la adresa de email: hr@stbsa.ro sau, la sediul Societăţii de Transport STB SA din Bd.Dinicu Golescu nr. 1, sector 1, Bucureşti.

În paralel Vasile Petrariu, liderul Sindicatului Transportatorilor din București, anunță că și-a dat demisia din funcția de consilier general al Capitalei și cea de membru PSD.

Luni, doar aproximativ 20% din mijloacele de transport în comun de suprafață erau pe traseu.

1 COMENTARIU

  1. Eu daca intarzii la munca sunt bagat in consiliul de onoare,sau dupa caz,in cel de judecata!daca nu vin la munca 24 de ore sunt bagat in tribunalul militar ca dezertor!si am solda nesimtita,dar mai mica ca a d-lui sofer!el nu e 24 din 24 la dispozitie!si face ce vrea ca,de,are sindicat!eu,mucles!tac si inghit!si tot eu sunt ala nesimtitul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...