PSD cere comisie de verificare a achizițiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă

Achizițiile făcute de edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, ar putea face subiectul unei anchete: social – democrații au convocat pentru vineri, ora 11, o ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor făcute de primarul Clotilde Armand în perioada stării de alertă.

Înființarea aceastei comisii a fost solicitată de către consilierii locali ai Partidului Social Democrat încă din 16 august. Ea se dovedește cu atât mai necesară cu cât au apărut deja în presă informații referitoare la nereguli privind contractele de salubrizare încheiate de Clotilde Armand, precum cele referitoare la contractul cu REBU. Se dovedește astfel că instituirea stării de alertă a deschis calea unor abuzuri și încălcări ale procedurilor sub pretextul soluționării unei probleme generate chiar de către Clotilde Armand: criza gunoiului în sectorul 1”, susține Florin Manole, președintele PSD Sector 1.

În opinia sa, consilierii locali ai USR, PNL și PMP au datoria de a vota pentru înființarea acestei comisii care să oblige Primăria la transparentizarea tuturor cheltuielilor publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...