PSD cere urgentarea proiectului de lege „Fără penali în funcții publice”

Social – democrații cer adoptarea cât mai rapidă a proiectului de lege „Fără penali în funcții publice”, votat deja de Camera Deputaților.

Voi cere, ca prioritate zero, la Senat să fie introdus pe ordinea de zi proiectul <Fără penali în funcții publice>, astfel încât, după promulgarea legii, dl. prim-ministru penal condamnat să organizeze referendumul prin care românii să se exprime dacă doresc sau nu penali în funcții publice. Eu sunt ferm convins că românii, peste 90%, nu doresc penali în nicio funcție publică”, a spus luni Marcel Ciolacu.

El cere „Biroului Permanent al Senatului, liderului senatorilor PSD și nu în ultimul rând dlui Barna, susținătorul proiectului Fără penali și dlui Cioloș” să introducă, la prima ședință a Biroului Permanent al Senatului, pe ordinea de zi acest proiect de lege.

Camera Deputaţilor a votat pe 27 iunie 2020 legea „Fără penali în funcţii publice”. La vot s-au înregistrat 295 de voturi „pentru” și o singură abținere.

1 COMENTARIU

  1. Chiar credeți asa ceva, in acest partid țigănesc ? Totul este o enorma minciuna.
    Toti acești lideri PSD se vor vinde intre ei ca pe niște animale, se vor executa unul pe celalalt.
    Băieți din pușcărie se gândește la Dragnea și la susținerea lui ca sa formeze un nou partid țigănesc plin dar chiar plin cu politicieni corupți și cu dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...