PSD, PNL și UDMR vor reînființa două ministere

Noua coaliție de guvernare PSD-PNL-UDMR care încearcă să se coaguleze în aceste zile dorește să mai înființeze două ministere ca și cum cele 18 nu ar fi și așa prea multe.

Potrivit informațiilor noastre lideri celor trei partide, Marcel Ciolacu, Florin Cîțu și Hunor Kelemen vor să mai înființeze două ministere. Astfel, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului se va transforma în Ministerul Economiei și în Ministerul Imm-urilor și Turismului care va fi condus de controversatul Florin Jianu.

De asemenea, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se va sparge în două entități, adică în Ministerul Mediului controlat de UDMR și Ministerul Apelor și Pădurilor unde PSD va impune ministru.

3 COMENTARII

  1. Zici ca sunteti la gradinita!!!nici acum nu ati inteles ca astia sunt pusi de 32 de ani sa jupoaie tara asta!!!si chestia asta o fac prin rotatie !!!se cearta la tv de ochii lumii,dupa care pleaca si fac afaceri impreuna!?!ei si ai lor:sunt la putere,sunt actionari,iau bani din 15 locuri de parca ar avea 15 calificari si 15 meserii!!!si 15 carti de munca!!!si romanul =muncitir=prost=vita,nu este productiv!!!(pentru salariile lor de 45-60000 de roni/luna!!!sictir!!!

  2. „De ce oamenii blonzi iau o pereche suplimentară de șosete când merg la golf?” — În cazul în care li se face o gaură într-una!
    „Cum se numește un pește care poartă papion?” „Sofishticat”.
    „Unde merg profesorii de matematică, fizică în vacanță?” „Times Square”.
    „Care este cel mai bun mod de a urmări un turneu de pescuit cu muscă? Transmisiune în direct.”
    „De ce glumele cu liftul sunt atât de clasice și bune? Funcționează la multe niveluri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...