PSD și-a executat omul cheie de la CNAIR

Consiliul de Administrație al CNAIR a hotărât în ședința de astăzi demiterea directorului general adjunct Bogdan Pascu, unul dintre oamenii cheie din această companie impus de către PSD.

Cei șapte membrii ai Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), majoritatea susținuți și promovați de PSD, au luat în ședința de astăzi o hotărâre oarecum surprinzătoare.

Bogdan Pascu, omul promovat și garantat de PSD, a fost ejectat din funcția de director general adjunct al CNAIR tocmai de către membrii bordului administrativ care-l numiseră la jumătatea lunii mai 2022 (Omul lui Dan „Felix” Voiculescu trece la butoanele CNAIR).

Potrivit informațiilor noastre, CA de la CNAIR a desființat în ședința de astăzi postul de director general adjunct pe mandat provizoriu ocupat de Bogdan Pascu, dar, în același timp, s-a aprobat înființare a două posturi de director general adjunct sub coordonarea directă a directorului general.

Mai trebuie precizat că din septembrie 2021 și până în 13 mai 2022, Bogdan Pascu a fost președintele Consiliului de Administrație al CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...