PSD și-a executat omul cheie de la CNAIR

Consiliul de Administrație al CNAIR a hotărât în ședința de astăzi demiterea directorului general adjunct Bogdan Pascu, unul dintre oamenii cheie din această companie impus de către PSD.

Cei șapte membrii ai Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), majoritatea susținuți și promovați de PSD, au luat în ședința de astăzi o hotărâre oarecum surprinzătoare.

Bogdan Pascu, omul promovat și garantat de PSD, a fost ejectat din funcția de director general adjunct al CNAIR tocmai de către membrii bordului administrativ care-l numiseră la jumătatea lunii mai 2022 (Omul lui Dan „Felix” Voiculescu trece la butoanele CNAIR).

Potrivit informațiilor noastre, CA de la CNAIR a desființat în ședința de astăzi postul de director general adjunct pe mandat provizoriu ocupat de Bogdan Pascu, dar, în același timp, s-a aprobat înființare a două posturi de director general adjunct sub coordonarea directă a directorului general.

Mai trebuie precizat că din septembrie 2021 și până în 13 mai 2022, Bogdan Pascu a fost președintele Consiliului de Administrație al CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...