PSD susține că știe care este cea mai mare problemă a guvernării PNL: Ce spun social-democrații

Partidul Social Democrat a scris pe Facebook un mesaj în care spune că lipsa cronică a specialiștilor este cea mai mare problemă a guvernării PNL. „Deciziile luate în funcție de interesele politice au dus la pierderea controlului asupra pandemiei”.

„Bucureștiul este astăzi în scenariul roșu pentru că Guvernul PNL nu a fost în stare să ia măsuri ca să prevină. Au preferat să ascundă realitatea prin tot felul de artificii din pix. Au ignorat total specialiștii. Realitatea le-a explodat până la urmă în față”, a scris PSD pe Facebook.

https://www.facebook.com/PartidulSocialDemocrat/posts/2160426020769167

Social-democrații susțin că au ales să meargă „pe cu totul o altă cale”.

„Noi credem că în vremuri grele, în vremuri de criză sanitară și economică, este nevoie să aduci aproape cât mai mulți oameni competenți și profesioniști.

De aceea, în dubla sa calitate, de medic primar ATI și rector al UMF Târgu Mureș, domnul #LeonardAzamfirei va reprezenta un câștig pentru Parlamentul României”, mai spun social-democrații.

1 COMENTARIU

  1. Sunt oamenii atât de obsedați de politica PSD?
    Așa că încerc să scot capul pe fereastră și să acord mai multă atenție vântului din păr și soarelui de pe pielea mea. Acesta ar putea să nu fie răspunsul pentru toată lumea, dar se pare că mă face o persoană mai fericită sa ma debarasez de acest partit PSD numit “CORUPȚIE”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...