PSD vrea prefect în județele unde nu are președinte de consiliu județean

Negocierile dintre PNL și PSD privind formare unui nou guvern au intrat în impas ca urmare a unor solicitări foarte ferme ale liderilor PSD.

Potrivit informațiilor noastre, una dintre solicitările tari ale PSD care au blocat pentru moment negocierile cu PNL privind viitorul cabinet a fost aceea ca PSD să numească prefectul în județul unde nu are președinte de consiliu județean.

Practic, prin numirea prefecților în județele unde nu are președinte de consiliu județean, PSD lui Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose și Firea va prelua control total al județelor din România. La ora actuală, PSD are 20 de președinți de consilii județene, PNL-17 și UDMR-4.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. https://www.youtube.com/watch?v=IVTAWNC_p8I&t=13s O mini piatră de hotar! Lilibet, fiica în vârstă de 5 luni a lui Meghan Markle și Prințului Harry, chiar face dinții.
    Fiica de 5 luni a lui Meghan Markle și Prințul Harry , Lilibet , a început să crească dinții. Meghan locuiește în Montecito, California , cu Harry, 37 de ani, Lili și fiul Archie , 2 ani, iar nativul din Los Angeles a spus lui DeGeneres că toți sunt „foarte fericiți” acolo.

    Cuplul s-a mutat în America în martie 2020, după ce s-a retras din îndatoririle lor de conducere ca membri ai familiei regale și au locuit temporar în Canada . Perechea și-a făcut definitiv ieșirea în februarie.

    Meghan și fostul pilot militar și-au întâmpinat fetița patru luni mai târziu și încă nu au distribuit o fotografie a micuței – în afară de o fotografie înrămată parțial vizibilă în videoclipul despre aniversarea a 40 de ani a fostei actrițe în august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole