Puci împotriva lui Mircea Cosma la PSD Prahova

Publicat: 13 oct. 2020, 15:45, de Ion Teleanu, în Bursa Zvonurilor , ? cititori
Puci împotriva lui Mircea Cosma la PSD Prahova

Până la sfârșitul săptămânii, fiecare organizație județeană a PSD va trebui să transmită conducerii centrale a PSD lista cu propunerile candidaților pentru Camera Deputaților și Senatului. O situație extrem de tensionată este la ora actuală la PSD Prahova, unde în scripte este președinte Bogdan Toader, dar, în realitate, organizația este condusă tot de baronul Mircea Cosma.

Practic, mai mulți parlamentari de Prahova sunt în pericol de a nu se va mai regăsi pe lista pentru alegerile parlamentare din decembrie 2020. Potrivit informațiilor noastre, parlamentarii de Prahova nemulțumiți de „dictatura” baronului Cosma, printre care deputații Rodica Paraschiv, Andrei Nicolae și Răzvan Ursu, s-au regrupat în jurul fostului ministru pentru IMM-uri, senatorul Radu Oprea.

Astfel, aceștia susținuți de mai mulți primari PSD din județ, vor să-l debarce de șefia organizației județene pe fostul președinte al CJ Prahova, Bogdan Toader, omul de casă al baronului Mircea Cosma. Debarcându-l pe Toader, puciștii vor putea stabili lista candidaților pentru alegerile parlamentare din decembrie.

La ora actuală, Cosma a decis ca locurile eligibile pentru deputați să fie ocupate de fiica sa, Andreea Cosma, fiul primarului de la Cornu, Alexandru Nanu, și Luara Moaghe Flugeanu, iar la Senat lista va fi deschisă de Bogdan Toader. Astfel, Radu Oprea, Rodica Paraschiv, Răzvan Ursu și Adrian Nicolae nu se mai regăsesc pe locuri eligibile pentru un nou mandat.