Putin a pierdut controlul spațiului informațional rus. Se confirmă lupte interne pentru putere

Kremlinul este măcinat de lupte pentru putere, la nivel înalt, iar președintele nu mai deține controlul spațiului informațional, confirmă purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zakharova.

Mai mulți jurnalişti, academicieni şi susţinătorii Novorossiya de la Kremlin au organizat sâmbătă, la Moscova, un forum despre „aspectele practice și tehnologice ale războiului informaţional și cognitiv în realităţile moderne”.

În timpul unei discuții, Zakharova a declarat că Kremlinul nu poate relua abordarea stalinistă de a implementa echivalentul modern al Biroului de Informații sovietic pentru a controla central spațiul informațional intern al Rusiei, pierdut din cauza luptei dintre „elitele” (nenumite) ale Kremlinului.

Zakharova a confirmat că există lupte interioare în cercul apropiat puterii, că Kremlinul a cedat controlul centralizat asupra spațiului informațional rus și că președintele rus Vladimir Putin pare să nu fie în stare a remedia cu ușurință acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...