Raluca Turcan despre social-democrați: Sunt cu gândul doar la voturi și la amânarea alegerilor

Vicepremierul Raluca Turcan spune că social-democrații sunt ipocriți fiindcă au criticat măsurile luate de Guvern în perioada stării de urgență, iar acum îi critică pe guvernanți pentru că au întârziat măsuri de același timp.

Raluca Turcan spune că PSD se gândește numai la amânarea alegerilor, în speranța că până în primăvară PNL va pierde puncte.

„Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Sunt cu gândul DOAR la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte” a scris Raluca Turcan sâmbătă, pe Facebook.

Turcan, către social-democrați: Vorbiți pe două voci

Turcan le reamintește social-democraților demersurile pe care ei le-au făcut pentru a întârzia unele măsuri necesare în gestionarea crizei sanitare.

„Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie protejaţi. Şi SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENŢIALE”, le mai transmite Turcan liderilor PSD.

Ea susţine că românii trebuie să uite perioada de trei ani în care „PSD a acaparat agenda guvernamentală şi parlamentară DOAR cu legi şi subiecte despre şi pentru infractori, control al instituţiilor statului şi subordonare politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...