Rareș Bogdan, în dizgrația lui Klaus Iohannis

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a devenit extrem de agitat și de vocal după ce Austria a blocat aderarea României în Spațiul Schengen dintr-un motiv mai puțin cunoscut.

De ceva timp, europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a devenit foarte prezent în mass media prin diverse declarații acide la adresa Austriei și a oficialilor austrieci după blocarea aderării țării noastre la Spațiul Schegen.

Dar, agitația lui Rareș Bogdan are cu totul altă conotație decât eșecul Schengen. Potrivit informațiilor noastre, Rareș Bogdan a devenit persoană non grata pentru președintele Klaus Iohannis din cauza faptului că l-a dezinformat pe șeful statului cu privire la poziția Austriei față de România în cazul aderării la Spațiul Schengen.

Mai concret, Rareș Bogdan a fost trimis de șeful statului să negocieze cu autoritățile austriece condițiile de aderare a țării noastre la Spațiul Schengen, inclusiv cu cei din mediul de afaceri, dar demersurile acestuia mai mult au inflamat relațiile cu oficialii austrieci și un rol important la jucat și ambasadorul Emil Hurezeanu.

Ca atare, șeful statului nici nu vrea să mai audă de Rareș Bogdan și acest lucru a fost transmis și conducerii PNL, adică, în primul rând premierului Nicolae Ciucă.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole