Razie în Capitală: Zece permise reţinute şi un dosar penal deschis într-o singură noapte

A fost razie în noaptea de duminică spre luni în Capitală. Poliţiştii rutieri au aplicat 65 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 26.000 de lei, au reţinut zece permise şi au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, în urma controalelor desfăşurate.

”În noaptea de 16/17 Ianuarie a.c., poliţiştii Brigăzii Rutiere au acţionat pe arterele din Capitală pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic, precum şi pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În cadrul activităţilor de control desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat 65 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 26.000 de lei, şi au întocmit 1 dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive”, anunţă Poliţia Capitalei.

De asemenea au fost reţinute 10 permise de conducere: 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice-contravenţie; 1 pentru infracţiunile la regimul rutier; 5 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului; 3 pentru circulaţia pe sens opus.

Bărbatul prins conducând sub influenţa substanţelor psihoactive are 33 de ani şi a fost depistat pe o stradă din Sectorul 4, în urma testării cu aparatul DrugTest.

El a fost dus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice şi a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

AUR și lăcustele la proțap

A fost o vreme când partidele populiste ar fi dorit desființarea Uniunii Europene. Ulterior s-au răzgândit. Au schimbat tactica. Acum vor să profite de...

COTAR: ITM ar putea extinde controalele, pentru a avea mai mult...

COTAR solicită Inspectoratului Teritorial de Muncă să găsească soluții pentru a verifica transportatorii neautorizați și unitățile de reparații auto care funcționează în ilegalitate Confederația Operatorilor...