Răzvan Burleanu, pus la zid de Ciprian Marica, după retrogradarea naționalei: „Mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu”

Fostul atacant al echipei naționale, Ciprian Marica l-a criticat pe președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dar i-a luat apărarea selecționerului Edi Iordănescu.

Am plecat cu o impresie pozitivă, sunt bucuros că am câștigat contra primului loc. Sigur, selecționerul ne arată că există un nucleu la echipa națională, că l-a găsit, l-a descoperit și merită să i se dea încredere în continuare.

N-aș vrea să văd circul care a fost atunci când președintele Federației alerga de la un antrenor la altul, că erau pe filosofia dânsului, că nu erau. Pur și simplu voia să bifeze orice antrenor, mai era puțin și se ducea și la femeia de serviciu s-o întrebe dacă vrea să fie antrenor la echipa națională.

N-aș mai vrea să văd circul ăsta, nu e o bătălie pe cei care să fie antrenori la echipa națională, așa că sper ca Edi să beneficieze de tot sprijinul și să meargă mai departe„, a spus Ciprian Marica, pentru Prosport.

Naționala de fotbal a României a retrogradat în Liga C a Ligii Națiunilor, dintr-o grupă cu Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și Finlanda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole