Reacția clubului unde activează Laurențiu Reghecampf, în urma conflictului dintre antrenor și Anamaria Prodan: „Cunoaștem incidentul”

Conducerea clubului Neftchi Baku a reacționat în urma conflictului dintre antrenorul echipei azere, Laurențiu Reghecampf, și Anamaria Prodan.

O publicație din Azerbaijan a contactat clubul din Baku, pentru a primi o reacție în urma scandalului.
Am întrebat ce părere au despre acest incident, dacă au vorbit cu Reghecampf și dacă poate exista vreun obstacol în revenirea sa la Baku„, au scris cei de la sportinfo.az.

Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – pe 26 septembrie)„, este răspunsul primit de sportinfo.az, din partea ofițerului de presă al lui Neftchi Baku, Rustam Allahverdiyev,

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au dat palme şi pumni, în plină stradă. Cei doi s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. Poliția a anunțat că au fost deschise dosare penale în urma plângerilor făcute de cei doi și s-au dat și ordine de restricție pentru ei.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au despărțit în 2021Rea, după un mariaj care data din 2008. Cei doi au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole