Reacția Gabrielei Firea despre drogurile în școli

Publicat: 24 mart. 2023, 10:22, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Reacția Gabrielei Firea despre drogurile în școli
Gabriela firea ministrul Familiei

Gabriela Firea reacționează în scandalul drogurilor în școlile din România. Ministrul Familiei de părere că subiectul este unul greu și dureros, însă extrem de real și necesită atenție ridicată imediată.

„Viitorul copiilor noștri este, de fapt, viitorul tuturor, viitorul societății în general. Educația copiilor noștri trebuie să fie prioritatea tuturor: autorități, cadre didactice și părinți.

Am spus cât se poate de clar că trebuie să fim cu toții realiști și să nu închidem ochii la niciuna dintre problemele societății. De exemplu, subiectul sensibil al consumului de substanțe interzise în școli.

Este un subiect greu, dureros, care este însă extrem de real și necesită atenție ridicată imediată. Elevii au nevoie să le fie prezentate programe prin care să fie informați despre toate riscurile consumului de droguri.

Doar când vor cunoaște cu adevărat ce înseamnă consumul de droguri și unde poate ajunge un om care îi cade pradă, vor putea singuri să-i excludă din grupurile lor pe cei care vin în școală cu astfel de substanțe, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook