Reacția lui Ciolacu după decizia CCR: Guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că Guvernul Cîțu nu este preocupat de bunăstarea românilor, ci doar de împărțirea funcțiilor. Social-democratul a reacționat după de judecătorii CCR au stabilit că legea privind majorarea pensiilor cu 40% este constituțională.

„Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El spune că „guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid!”.

„Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”, a continuat Ciolacu.

Reacția vine după ce Curtea Constituţională a respins sesizarea Guvernului cu privire la legea care prevede majorarea cu 40% a punctului de pensie, stabilind că actul normativ este constituţional.

1 COMENTARIU

  1. Care este eficiența minimă la care romanul ar adopta diferite modalități de monitorizare digitală la distanță pentru gestionarea ipocriziei al politicianului Marcel Ciolacu si a partidului PSD?
    Marcel Ciolacu este absent de la informația de buna calitate chiar si articolul este irelevant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...