Reacția lui Gwyneth Paltrow la căsătoria fostului ei partener Ben Affleck cu Jennifer Lopez

Recent, actrița Gwyneth Paltrow a reacționat în stilul propriu la anunțul că fostului ei partener Ben Affleck a decis într-un final să se căsătorească cu Jennifer Lopez.

Gwyneth Paltrow și Ben Affleck au trăit o frumoasă poveste de dragoste între 1997 și 2000. Povestea cuplului a început în timpul filmărilor pentru ”Shakespeare în Love” , cei doi fiind în vizorul presei. Dar frumoasa lor poveste a luat sfârșit. Și fiecare și-a făcut propria poveste separat.  În 2015, Gwyneth Paltrow s-a căsătorit cu Chris Marin de la formația Coldplay (de care ulterior a divorțat) cu care a avut doi copii.

Ea a vorbit recent despre relația ei cu Ben Affleck pe care l-a numit ”super inteligent, talentat și vesel”. ”Dar el nu era într-o perioadă a vieții lui în care să poată avea o iubită”, a adăugat actrița, citată de Paris Match.

După mai bine de douăzecei de ani de la separarea lor, actrița îi dorește fostului ei partener fericire. Întrebată recent despre căsătoria lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, în cadrul unei serii de întrebări pe Instagram, Gwyneth Paltrow răspunde: ”Este dragoste! Atât de romantic! Sunt atât de fericită pentru ei!”

Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit într-o ceremonie discretă la Las Vegas. Cele două staruri  și-au anunțat logodna în aprilie anul trecut. Cuplul s-a refăcut după 16 ani de la prima lor logodnă. Acum, cei doi formează o familie, cu copiii lor: gemenii lui J.Lo, Emme și Maximilian (14 ani), născuți în timpul căsătoriei cu Marc Anthony, și Violet, Seraphina și Samuel (16, 13 și 10 ani) copiii actorului cu fosta soție, Jennifer Garner.

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt acum în luna de miere la Paris.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole