Reacția prefecților și subprefecților USR-PLUS demiși: „Premierul nu ia în serios actul guvernării”

Într-o scrisoare comună, cei 26 de prefecți și subprefecți USR-PLUS, demiși de premierul Florin Cîțu, îl acuză de faptul că nu ia în serios actul guvernării, de dragul unei mize proprii: candidatura la președinția PNL.

Semnatarii consideră că și-au făcut treaba până în ultimul moment și că au luat cele mai bune măsuri în teritoriu, în contextul unei crize pandemice care încă nu a ajuns la final și care, în continuare, are nevoie de soluții în plan local.

Ceea ce traversăm astăzi, cu consecințe nu doar în plan politic, ne arată nu doar iresponsabilitatea unui premier, ci și riscul la care România este supusă în fiecare zi care trece cu Florin Cîțu la conducerea guvernului.

Gestul premierului de ne elibera din funcții fără explicații sau motive care să aibă la bază orice fel de analiză a performanțelor noastre ca prefecți ne arată, încă o dată, că premierul nu ia în serios actul guvernării, ci transformă totul într-un joc politic cu miză proprie. Ne-a arătat, totodată, că pregătirea profesională a fiecăruia dintre noi și aportul pe care l-am adus în tot acest timp în activitatea noastră nu contează pentru actualul premier”, transmit foștii prefecți și subprefecți, printr-o scrisoare comună.

În opinia lor, moțiunea de cenzură împotriva actualului guvern este singura soluție pe care o avem în acest moment pentru a depăși cât mai repede această criză politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...