Reacții după ultima medalie de aur câștigată de David Popovici: „Ne-ai umplut din nou inimile de mândrie”

Premierul Nicolae Ciucă a transmis, joi, un mesaj de felicitare, precizând că David Popovici şi întreaga echipă de aur a nataţiei au strălucit la Lima.

”Felicitări, David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, pentru rezultatele extraordinare obţinute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori! Succesul istoric al echipei noastre de nataţie este pus în valoare şi de noile recorduri stabilite de David Popovici la probele de 100 de metri şi 200 de metri. 

Munca, perseverenţa, talentul şi dedicarea voastră continuă drumul de aur al nataţiei româneşti! Vă suntem recunoscători pentru că ne-aţi umplut din nou inimile de mândrie! Mult succes în continuare!”, scrie şeful Executivului într-o postare pe Facebook.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Lima. Popovici (17 ani), antrenat de Adrian Rădulescu, a fost cronometrat cu timpul de 1 min 46 sec 18/100, un nou record al competiţiei. Bilanţul României la Mondialele de juniori este până acum de două medalii de aur, la ştafetă masculină 4×100 m liber (David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma, Patrick Sebastian Dinu) şi prin David Popovici (200 m liber), şi una de argint, prin Vlad Stancu (400 m liber).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...