Recensământ România: Pe cine vor vizita recenzorii, acasă!

80% dintre românii, care au participat până acum la recensământul populației și locuințelor spun că vor profita de ziua liberă oferită.

Un studiu, realizat de o companie de profil, a încercat să afle opiniile românilor legate de această acțiune de evaluare. Datele arată că peste 6,5 milioane de persoane completaseră chestionarul pentru autorecenzare până la 7 mai. Prima etapă, cea în care populația completează singură datele pe internet, se va încheia la 15 mai.

Acolo unde nu s-a transmis niciun chestionar online

Din ziua următoare, recenzorii vor ieși pe teren și vor vizita casele unde nu s-a transmis niciun chestionar online. Având în vedere că au trecut 11 ani de la ultimul recensământ, românii din mediul urban sunt de părere că acesta ar trebui organizat o dată la cinci ani sau mai des.

Mobilitatea sporită a populației este unul dintre motivele pentru care românii cred că este nevoie de recensământ, alte nevoi țin de dezvoltarea rapidă a economiei și modificările pe plan social – mai arată cercetarea.

1 COMENTARIU

  1. Oare ce vede duduia din fotografie,de a ramas cu gura cascata.? Posibile raspunsuri,pretul combustibililor de la statia de vis a vis, a aflat rata inflatiei in aprilie,vreo vedeta in zona e.t.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole