Recensământ România: Pe cine vor vizita recenzorii, acasă!

80% dintre românii, care au participat până acum la recensământul populației și locuințelor spun că vor profita de ziua liberă oferită.

Un studiu, realizat de o companie de profil, a încercat să afle opiniile românilor legate de această acțiune de evaluare. Datele arată că peste 6,5 milioane de persoane completaseră chestionarul pentru autorecenzare până la 7 mai. Prima etapă, cea în care populația completează singură datele pe internet, se va încheia la 15 mai.

Acolo unde nu s-a transmis niciun chestionar online

Din ziua următoare, recenzorii vor ieși pe teren și vor vizita casele unde nu s-a transmis niciun chestionar online. Având în vedere că au trecut 11 ani de la ultimul recensământ, românii din mediul urban sunt de părere că acesta ar trebui organizat o dată la cinci ani sau mai des.

Mobilitatea sporită a populației este unul dintre motivele pentru care românii cred că este nevoie de recensământ, alte nevoi țin de dezvoltarea rapidă a economiei și modificările pe plan social – mai arată cercetarea.

1 COMENTARIU

  1. Oare ce vede duduia din fotografie,de a ramas cu gura cascata.? Posibile raspunsuri,pretul combustibililor de la statia de vis a vis, a aflat rata inflatiei in aprilie,vreo vedeta in zona e.t.c.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...