Mesaj de Crăciun: Recomand cetăţenilor să nu facă infarct, să nu se gândească cumva sa moară

Publicat: 25 dec. 2021, 19:30, de Laura Macovei, în News , ? cititori
Mesaj de Crăciun: Recomand cetăţenilor să nu facă infarct, să nu se gândească cumva sa moară

Ajunul deCrăiun a adus lipsă acută de medici pe ambulanță, astfel că, liderul de sindicat de la Ambulanţa Gorj, Marin Popescu, a „sfătuit” oamenii să nu facă infarct.

În acest context, acesta a transmis un mesaj cetăţenilor din judeţ, dar şi turiştilor care tranzitează zona, în care le-a cerut să nu se îmbolnăvească de sărbători. 

Astăzi, 24.12.2021, recomand cetăţenilor din Gorj, dar si celor care sunt în vizita sau în tranzit să nu facă infarct sau alte boli de inimă grave, să nu fie implicaţi în accidente grave, să nu se gândească cumva sa moară! De ce? Pentru ca Ambulanţa Gorj, până diseară la ora 20.00, nu are medic, deci nici echipaj de tip C2 în tot judeţul pentru a vă putea acorda îngrijiri”, a declarat Marin Popescu.

Acesta a precizat că pot acorda îngrijire echipajele cu asistent şi ambulanţier, dar şi acestea sunt patru în Târgu Jiu, deşi în mod normal erau 7-8 echipaje.

De asemenea, pot acorda îngrijire cele 6 echipaje cu asistent medical şi ambulantier din cele 6 substaţii: Tg Cărbuneşti, Motru, Rovinari, Turceni, Novaci, Bumbeşti Jiu.

Staţi acasă liniştiţi, nu consumaţi băuturi alcoolice şi mâncare în exces şi cel mai important: nu vă îmbolnăviţi”, a mai transmis liderul de sindicat, scrie news.ro.

Potrivit Gazeta de Sud, situaţia a apărut din cauza lipsei acute de medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.