Record: Un giurgiuvean fără permis de conducere a fost prins de Poliție de 9 ori! La ultima, a ajuns în arest

Publicat: 17 ian. 2023, 22:12, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Record: Un giurgiuvean fără permis de conducere a fost prins de Poliție de 9 ori! La ultima, a ajuns în arest

Depistat pe o șosea din municipiul Giuegiu conducând fără permis, un bărbat de 49 de ani a ajuns, în final, în arest. Asta după ce polițiștii au cercetat trecutul său și au constatat că fusese prins fără permis de alte opt ori, iar în trei cazuri, conducea băut.

Vineri, 13 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 49 ani, din municipiul Giurigu, în timp ce conducea un autoturism, pe șoseaua Alexandriei, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conform legii, bărbatul s-a ales, inițial, cu un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Cecrcetările ce au urmat au scos la iveală istoricul ”zbuciumat” al șoferului de ocazie: acesta fusese condamnat anterior pentru infracțiuni la regimul rutier, săvârșind în perioada 2017-2019 alte opt infracțiuni, dintre care cinci de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și trei infracțiuni de conducere sub influența alcoolului, iar în anul 2022 a săvârșit încă trei infracțiuni de conducere fără permis.

La data de 16 ianuarie a c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale – anunță, marți, reprezentanii IPJ Giurgiu.