Redeschiderea sălilor de fitness a început pe 27 aprilie

Cluburile de health & fitness s-au redeschis pe 27 aprilie 2021, pe fondul relaxării restricțiilor, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu COVID-19. Cei peste 60.000 de membri World Class își vor putea relua rutina, într-un proces treptat de redeschidere a tuturor celor 41 de cluburi World Class din București, Brașov, Timișoara, Cluj, Ploiești, Constanța și Iași.

„Exercițiul fizic trebuie să devină un obicei sănătos pentru toți. Noi, la World Class știm cât de important este să fii activ pentru sănătate și imunitate. Știm că o națiune sănătoasă înseamnă și o economie sănătoasă și acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra tuturor românilor. Prin urmare, credem că industria de helath & fitness trebuie să fie prioritizată și clasificată ca business esențial, care ajută la susținerea sănătății mentale și fizice a populației”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

În ciuda restricțiilor și închiderilor temporare impuse până acum în diferite momente, compania a continuat să ofere soluții alternative de health & fitness pentru toți cei care doresc să-și mențină sănătatea fizică și mentală optimă. În timpul primei închideri temporare, a lansat propria sa platformă de antrenament online și după a doua închidere, anul acesta, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România a lansat primele sale cluburi de health & fitness în aer liber, mutând afară echipamentele de antrenament, accesoriile, clasele de group fitness, inclusiv cele de cycling.

Toate cele 41 de cluburi de health & fitness ale rețelei sunt acum în proces de redeschidere treptată începând cu 27 aprilie, cu adoptarea completă a tuturor standardelor sanitare, de siguranță și prevenire: igienizare intensivă a zonelor clubului și a suprafețelor echipamentelor, stații de curățare, nebulizarea aerului, distanțare fizică, limitarea ocupării cluburilor, precum și screeningul angajaților și membrilor pentru simptomele Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...