Reduceri Black Friday la eMag: teste RT-PCR la 199 lei

eMag organizează a zecea ediție de Black Friday în acest an vineri, pe 13 octombrie. Cele trei ceasuri rele se pot transforma în afaceri bune dacă reușiți să găsiți reducerile potrivite pentru produsele dorite.

Evident, fiind un an atipic, cu o pandemie care face ravagii printre cumpărători, eMag lansează și produse în consecință. Mai exact, teste RT-PCR pentru depistarea coronavirusului la 199 de lei, aproape jumătate decât costă în mod normal.

De asemenea, vor fi la reducere 100.000 de produse de protecție și echipamente medicale .

Vânzătorii din Marketplace estimează comenzi totale în valoare de 585 milioane lei, cu 17% mai mult decât anul trecut. Interesul pentru Black Friday este foarte mare anul acesta. Potrivit unui studiu, 54% dintre cei cu vârsta între 18 și 65 de ani intenționează să facă achiziții anul acesta, într-un procent cu 8% mai mare decât anul trecut.

„Anul acesta oamenii vor să investească mai mult în confort și tehnologie, în contextul generat de pandemie, și am construit o oferta diversă cu milioane de produse. Ne pregătim de un an, timp în care am lucrat cu furnizorii și partenerii noștri, firmele de curierat s-au pregătit și ele intens pentru a avea o zi de sărbătoare în care le oferim clienților cele mai mari reduceri din an”, a spus Tudor Manea, director general eMAG.

Investiții pentru Black Friday

Ca în fiecare an, eMag se pregătește intens pentru a fi sigur că evenimentul se desfășoară fără sincope. Anul acesta a investit peste 4 milioane euro în servere, servicii de găzduire în cloud, ca și în trei depozite, care au o suprafață totală de 170.000 mp.

Compania a angajat 1.200 de oameni în zona de Customer Care, în centrele logistice și înn echipele de IT. eMag intenționează să proceseze toate comenzile până pe data de 27 noiembrie. Pentru livrare, colaborează direct cu Fan Courier și Sameday.

Produse speciale la ofertă de Black Friday:

 • Teste Real Time PCR la 199 lei, cu reducere de aproape 50%;
 • Beneficiul de transport gratuit pentru membrii Genius va fi extins doar în ziua de Black Friday de la 250.000 produse la toate cele 7 milioane de produse, inclusiv ofertele Marketplace;
 • Toți clienții care devin membri Genius începând de astăzi și până vineri inclusiv, vor primi 18 luni de beneficii premium, la prețul de 12 luni;
 • Peste 200 de mașini și moto, cea mai extinsă ofertă din toți cei 10 ani de Black Friday;
 • Cea mai mare reducere, de 34.000 euro la un BMW 840d XDrive Gran Coupe;
 • Închiriere de rulote, mașini, servicii taxi și car-sharing;
 • Abonamente de telefonie;
 • Servicii medicale;
 • Cafea de la Starbucks;
 • Monede și lingouri de aur;
 • Ceasuri și bijuterii de lux.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...