Reformulez: „Dacă v-ați vaccinat anti-Covid, nu mai consumați băuturi energizante!”

Publicat: 23 feb. 2024, 18:31, de Dan Chitic, în OPINII , ? cititori
Reformulez: „Dacă v-ați vaccinat anti-Covid, nu mai consumați băuturi energizante!”

Spuneam mai devreme, „Energizantele, noua cauză a deceselor subite ale oamenilor tineri și aparent sănătoși.

„Energizant” e noua denumire pentru Vaccin?”

Se pare că nu mulți au înțeles ironia mesajului pentru că, evident, nu toată lumea a fost atentă la o bizară coincidență:

În chiar zilele în care presa main-stream e obligată să accepte amploarea terifiantă a efectelor post-vaccinale ale produselor farmaceutice pe care populația lumii a fost obligată și le administreze în perioada plandemică, o nouă cauză a „deceselor subite” ale tinerilor a apărut în presă: ENERGIZANTELE!

Desigur, nimeni nu poate spune că mixul ăla de chimicale e sănătos sau e recomandat a fi consumat… dar produsele alea există de zeci de ani pe piață și nu au fost niciodată până acum considerate a fi o principală cauză a morților subite ale oamenilor tineri și sănătoși. NICIODATĂ NU A FOST UN VAL DE MORȚI CAUZATE DE BĂUTURILE ENERGIZANTE!

Pănă acum… când (presa omite să spună asta) o bună parte din populația tânără consumatoare de energizante a fost vaccinată… și suportă consecintele, „efectele adverese” ale… „energizantelor”, desigur!

De aceea, pentru binele celor care au crezut ce le-au spus guvernații că ar conține vaccinurile („vaccinul conține libertate”), îi rog să accepte ca fiind posibil corect următorul raționament:

Se știe deja, fără umbră de dubiu, că unele din principalele efecte post-vaccinale sunt apariția unor grave boli cardiovasculare.
Vă amintescă doar că încă din 2021 ni se spunea de către OMS: „E o legătură probabilă între unele probleme cardiace şi vaccinurile anti-Covid cu ARN mesager, dar avantajele depășesc riscurile”… (deși asta cu avantajele nu a fost probată încă!)

Se știe, de asemenea, că băuturile energizante pot fi periculoase pentru oamenii cu probleme cardiovaculare. It’s a fact!

Cum dvs, vaccinat fiind, nu știți dacă sunteți „beneficiarul” unor asemenea efecte post-vaccinale (sperăm cu toții să nu!), o concluzie firească și la care vă împinge o minimă prudență vine de la sine:

DACĂ V-AȚI VACCINAT ANTICOVID,
NU MAI BEȚI BĂUTURI ENERGIZANTE!

Ar putea fi un sfat care să vă lungească viața considerabil.