”Regele romilor”, Dănuț Stănescu, acuzat de înșelăciune și fals în declarații

Acuzații grave la adresa regelui romilor, Dănuț Stănescu! Acesta este acuzat de înșelăciune și fals în declarații, după ce ar fi înșelat o societate de amanet.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești i-au percheziționat domiciliul lui Stănescu. Percheziția s-a soldat cu ridicarea unui autoturism care ar fi fost amanetat în prealabil de către acesta.

G4Media relatează că, în urma anchetei, s-a stabilit că, în cursul anului 2022 Stănescu ar fi amanetat un autovehicul, obținând 20.000 de euro, de la o societate de amanet.

Ulterior, bărbatul l-ar fi convins pe administratorul societății să-i permită să folosească în continuare autovehiculul.

Pentru a nu ridica suspiciuni, Stănescu a anunțat autoritățile că și-a pierdut documentul mașinii și a înmatriculat mașina în Bulgaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...