Reghecampf așteaptă un copil cu noua iubită. Nașul de botez va fi Adrian Thiess. Reghe a cerut divorțul de Anamaria Prodan

La numai două zile de când a depus actele de divorț, Reghecampf a început pregătirile de botez. El a decis să încheie cât mai repede căsnicia cu Anamaria Prodan deoarece așteaptă un copil cu noua parteneră, Corina Caciuc. Iubita lui Laurențiu Reghecampf este însărcinată în trei luni. Nașul copilului va fi milionarul Adrian Thiess, om de afaceri apropiat atât de Laurențiu Reghecampf, cât și de Anamaria Prodan.

Adrian Thiess a confirmat că va fi nașul copilului lui Laurențiu Reghecampf. El spear ca micuțul să fie băiat și să-i poarte numele.

”Reghe e fratele meu și e normal, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi, asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta.

Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian. Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a declarat Adrian Thiess, potrivit Cancan.

Campionul de snooker Ronnie O’Sullivan, invitat special la botez

Viitorul naș a anunțat că printre invitați va fi și Ronnie O’Sullivan, cel mai galonat jucător de snooker din istorie, cu 37 de titluri.

”Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe. O să fie invitat special”, a anunțat Thiess.

Omul de afaceri a organizat, în România, mai multe meciuri demonstrative ale lui Ronnie O’Sullivan, dar și un amical Dinamo – FC Barcelona, în vara anului 2012.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  – 13 ani de căsnicie și un copil

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 și au împreună un copil, Laurențiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani.

Anamaria Prodan se află la al doilea divorț, după momentul în care s-a despărțit de fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în 2007. Laurențiu Reghecampf trece, de asemenea, prin al doilea divorț, după cel de Mariana Pfeiffer, care s-a produs în 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole