Regina Camilla a fost în India pentru deblocarea chakrelor

După o perioadă obositoare, plină de evenimente, regina Angliei a fost la un centru holistic din India, unde a urmat un program special de refacere prin exerciții yoga, meditație, naturopatie și tratamente ayurvedice, scrie Le Point.

Potrivit publicației Time of India, regina Camilla a fost aproximativ zece zile, la sfârșitul lunii octombrie, într-un centru de meditație și fitness, din sudul Indiei.

Trebuie spus că regina Camilla a avut o perioada plină de evenimente legate de funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Suficient pentru a ajunge la blocarea chakrelor.

Supă de porumb dulce cu spanac

Însoțită de gărzile de corp și de câțiva prieteni, regina Camilla a fost la un centru holistic de lux, înconjurat de grădini exotice, creat de dr. Issac Mathai, lângă Bangalore, capitala statului Karnataka.

În program: masaje, băi de plante și aburi, yoga, naturopatie, homeopatie, meditație și tratamente ayurvedice pentru detoxifiere, eliminarea stresului, revitalizare sufletească și trupească etc. Și, evident, un regim adaptat, fără carne, cu alimente bio: legume crescute în grădinile proprii centrului. Potrivit revistei Point of view, Reginei Camilla îi place supa de porumb dulce cu spanac.

Fumatul și telefonul mobil sunt interzise, deși se presupune că Regina a beneficiat de câteva privilegii dat fiind statutul, dar și tariful de bază al apartamentelor, de la 950 de dolari/noapte – tarifele la camere sunt între 260 și 760 de dolari, în care este inclusă o consultație medicală.

Cremă cu venin de albine și urzică

De altfel, de aproximativ zece ani, Charles și Camilla au frecventat centrul Soukya din India, recunoscut pentru calitatea și complexitatea serviciilor oferite.

Camilla este adepta alimentației bio, practică yoga și își îngrijește tenul cu creme pe bază de venin de albine și urzică, în timp ce  Charles este un susținător al medicinei alternative, a homeopatiei, acupuncturii, aromaterapiei și, de asemenea, a hipnozei.

În același timp, Charles a creat o fundație pentru susținerea medicinei complementare, făcând lobby pe lângă serviciul de sănătate britanic pentru a include unele terapii complementare în cazul unor pacienți, ceea ce a declanșat o stare de nemulțumire printre experții în medicina alopată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...