Regruparea popularilor pedeliști

Alegerile parlamentare din 6 decembrie reprezintă un ultim test pentru Ludovic Orban și liberali. De ce? Pentru că liberali proveniți din fostul PDL nu sunt încântați de colaborarea și coabitarea cu liberali lui Orban și acest lucru se poate observa cu ochiul liber în campania electorală pentru aceste alegeri parlamentare.

Simplul fapt că foștii și actualii lideri PDL, reconvertiți la PNL, cum ar fi Emil Boc sau Gheorghe Flutur, nu se regăsesc pe afișele electorale pentru susținerea candidaților liberali pentru Senat și Camera Deputaților spune destul de mult despre cam cum stau apele în PNL.

De asemenea, este elocvent faptul că europarlamentarii cu greutate ai PNL cum ar fi Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Adina Vălean sau Rareș Bogdan nu se implică în campania de susținere a candidaților PNL.

Potrivit informațiilor noastre, după alegerile parlamentare, o parte din deputații și senatorii PNL se vor alătura grupului de europarlamentari PNL și PMP și vor forma o nouă formațiune politică de orientare populară în jurul lui Traian Băsescu, Vasile Blaga și Rareș Bogdan care se va afilia grupului popularilor europeni a cărei denumire încă nu este stabilită.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole