Restricții de trafic pe Autostrada A2 București – Constanța

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că, miercuri, 16.09. a.c., sunt restricții de trafic pe Autostrada A2 București- Constanța, unde utilajele fac lucrări de întreținere a carosabilului.

Conform autorităților, miercuri, pe sensul către Constanța, începând cu ora 09:15, este restricționat traficul pe a doua bandă, pe tronsonul 26+100 de metri – 27+200 de metri, în localitatea Brănești, județul Ilfov, pentru demontarea parapetului median.

De la aceeași oră, este restricționată a doua bandă, traficul fiind deviat pe prima bandă pentru a permite demontarea parapetului median, pe sensul către litoral, tronsonul kilometric 17+400 de metri – 17, în localitatea Cernica, județul Ilfov.

Pe sensul către litoral, este restricționată circulația pe banda de urgență, între kilometrii 153-154, în localitatea Fetești, județul Ialomița, pentru efectuarea unor lucrări de montare a parapetului marginal.

De asemenea, pe ambele sensuri de mers, începând cu ora 08.00, pentru a permite igienizarea zonei marginale, circulația este restricționată pe banda de urgență în localitatea Lehliu Gară și în localitatea Dragalina.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole