Restricții la mâncare în Transnistria

Cererea de produse alimentare este explozivă în ultimele zile în Republica Moldova, iar presa rusă susține că în Transnistria s-au impus restricții la vânzarea produselor alimentare.

Populația Republicii Moldova cumpără în cantități mari în principal ceea ce până acum venea din Ucraina: ulei de floarea soarelui, sare, zahăr. Sarea deja nu se mai găsește de vânzare, potrivit Nezavisimaia Gazeta, cotidian rus citat de Rador.

Experții estimează că gradul de accesibilitate a hranei va fi tot mai mic. Practic, ea va exista, însă va fi scumpă, iar în acest context, pentru a evita experiența din dreapta Nistrului, în Transnistria s-au introdus restricții temporare la vânzarea anumitor tipuri de alimente pe cap de locuitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...