Restricții la mâncare în Transnistria

Cererea de produse alimentare este explozivă în ultimele zile în Republica Moldova, iar presa rusă susține că în Transnistria s-au impus restricții la vânzarea produselor alimentare.

Populația Republicii Moldova cumpără în cantități mari în principal ceea ce până acum venea din Ucraina: ulei de floarea soarelui, sare, zahăr. Sarea deja nu se mai găsește de vânzare, potrivit Nezavisimaia Gazeta, cotidian rus citat de Rador.

Experții estimează că gradul de accesibilitate a hranei va fi tot mai mic. Practic, ea va exista, însă va fi scumpă, iar în acest context, pentru a evita experiența din dreapta Nistrului, în Transnistria s-au introdus restricții temporare la vânzarea anumitor tipuri de alimente pe cap de locuitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...