Restricții temporare de trafic în București

Sâmbătă sunt în vigoare restricții temporare de trafic. Se fac lucrări de intervenție în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Piața Universității către Bd. Dimitrie Cantemir.

„Astăzi, 29 ianuarie a.c., Brigada Rutieră a fost informată de către APA NOVA cu privire la faptul că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Piața Universității către Bd. Dimitrie Cantemir, vor fi instituite restricții temporare de trafic sâmbătă, 30 ianuarie, în intervalul orar 09.00-15.00, în vederea realizarii unor lucrări de intervenție asupra rețelei existente (curățarea gurilor de scurgere)”, transmite Brigada Rutieră.

Șoferilor li se recomandă să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, se mai arată în comunicatul de presă citat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...