Restricții temporare de trafic în București

Publicat: 30 ian. 2021, 07:00, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Restricții temporare de trafic în București
bucuresti Ministerul Transporturilor

Sâmbătă sunt în vigoare restricții temporare de trafic. Se fac lucrări de intervenție în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Piața Universității către Bd. Dimitrie Cantemir.

„Astăzi, 29 ianuarie a.c., Brigada Rutieră a fost informată de către APA NOVA cu privire la faptul că în Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Piața Universității către Bd. Dimitrie Cantemir, vor fi instituite restricții temporare de trafic sâmbătă, 30 ianuarie, în intervalul orar 09.00-15.00, în vederea realizarii unor lucrări de intervenție asupra rețelei existente (curățarea gurilor de scurgere)”, transmite Brigada Rutieră.

Șoferilor li se recomandă să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, se mai arată în comunicatul de presă citat.