Reţeaua de socializare preferată a lui Donald Trump face schimbări

Reţeaua de socializare conservatoare Parler, foarte populară printre adepţii dreptei radicale americane, dispăruse aproape total după asaltul asupra Capitoliului din Washington de către susţinători ai fostului preşedinte Donald Trump în 6 ianuarie.

Administratorii rețelei au anunțat de curând că Parler nu numai că a revenit la activitatea sa online, dar va trec prin anumite schimbări, notează Reuters.

Potrivit unui comunicat al Parler, platforma se va sprijini pe o “tehnologie viabilă şi independentă“. Reţeaua a anunţat de asemenea numirea lui Mark Meckler ca nou director general interimar, după destituirea lui John Matze la începutul lunii.

Deschisă pentru utilizatori noi și vechi

Aplicaţia Parler fusese suspendată după 6 ianuarie de cea mai mare parte a celor mai importanţi furnizori de servicii precum Google, Apple şi Amazon. Care acuzau rețeaua, folosită foarte des de către fostul președinte Donald Trump, că nu a luat măsurile necesare pentru a limita mesaje care incitau la violenţă.

Oficialii Parler au precizat că rețeaua va fi disponibilă pentru utilizatorii care dispun deja de aplicaţia sa şi că va fi deschisă, de asemenea, pentru noii utilizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole