Rețeaua Profi încheie 2020 cu 1.404 magazine în toată țara

În pragul sărbătorilor de iarnă, rețeaua Profi anunță că a deschis ultimele două magazine din acest an, în localitățile Fântânele și Rușii Munți și că încheie anul cu 1.404 unități.

„Deși pandemia de Covid-19 a făcut ca acest al 20-lea an din existența Profi să fie unul deosebit de dificil, avem numeroase motive să sărbătorim”, a declarant Pawel Musial, directorul general al rețelei. „Nu doar că ne-am continuat dezvoltarea și am ajuns la acest număr impresionant de unități, dar am și evoluat la un nou nivel prin deschiderea noilor magazine concept din Ploiești și Craiova, că să enumăr doar două din succesele noastre”.

Inaugurarea primului depozit Profi cu temperaturi sub zero a creat condiții pentru lărgirea gamei de produse congelate, iar anul care vine vă fi și el plin de proiecte îndrăznețe care vizează extinderea rețelei continuare, dezvoltarea și eficientizarea activității, fără a uita nici o clipă de comunitățile din jurul magazinelor și de oamenii dedicați fără de care compania nu ar putea ajunge la astfel de rezultate remarcabile.

Cu peste 21.000 de angajați, dintre care unii sărbătoresc 20 ani de continuitate în cadrul companiei, și cu magazine în 634 de localități, fapt ce a determinat furnizorii să acorde acestei rețele premiului „Piața” pentru „Cea mai bună strategie de dezvoltare”, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole