19:48 • LIFESTYLE
Crema:
Pasul 1
Se pregătește crema, deoarece va trebui să stea la rece. Se bate untul cu zahăr și cu esență de vanilie. Când devine ca o spumă se adaugă frișca lichidă. Crema se dă la frigider până pregătim biscuiții.
Pasul 2
Într-un vas se amestecă făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul, zahărul, sarea, oul și untul la temperatura camerei. Se frământă până ce se obține o compoziție omogenă. Cu sucitorul întindem aluatul, nu foarte subțire, și îl tăiem în forme rotunde cu un păhărel.
Le așezăm în tava tapetată cu hârtie de copt și le dăm la copt, în cuptorul preîncălzit la 160 de grade, timp de 7-8 minute. Când sunt gata, se scot din cuptor și se lasă la răcit, ca să devină crocanți. Crema se bagă între doi biscuiți și poftă bună!