Rețeta bunicii pentru eliminarea grăsimii de pe burtă

Bunicile noastre au avut alte standarde de frumusețe, dar și ele erau preocupate de slăbit. Deși aveau formele voluptuoase, nu prea tolerau grăsimea și apelau la diverse rețete ca să scape de grăsimea acumulată. Mai ales pe abdomen. Care este rețeta bunicii pentru eliminarea grăsimii de pe burtă, care acționează cel mai eficient. 

Mai exact, este vorba despre diverse băuturi diuretice, care luptă împotriva retenției de apă și ajută organismul să ardă grăsimi și să elimine toxine, favorizând transformarea grăsimilor în energie. În primul rând, și bunicile apelau la dieta cu lămâie (un pahar cu apă cu lămâie băut dimineața pe stomacul gol; apa să fie călduță). Această dietă are capacitatea de a elimina grăsimea de pe burtă, cea care se înlătură cel mai greu.

În plus, dieta cu lămâie detoxifiază organismul la eliminarea senzaţiei de foame.

Rețeta bunicii pentru eliminarea grăsimii de pe burtă

Nu o să vă vină să credeți dar este vorba despre „banala” apă caldă! Un remediu ieftin, eficient și fără efecte secundare. Apa trebuie să fiarbă aproximativ 3 minute. Desigur, nu trebuie consumată fierbinte, ci călduță. Bea 1 litru jumate de apă călduță de-a lungul unei zile. Aveți totuși grijă la alimentație: mâncați fructe, legume și alimente bogate în proteine (carne slabă, pește).

Poți îmbunătăți gustul apei storcând la fiecare jumătate de litru consumat o jumătate de lămâie. Nu și dacă te știi cu probleme de stomac sau de rinichi.

Și băutura cu piper e o rețetă a bunicii 

Și băutura cu piper e o rețetă a bunicii. Este, printre altele, și secretul siluetei cântăreței  Beyonce! O puteți obține astfel: în 1/4 l apă plată sau minerală (nu carbogazificată) călduță amestecă 2 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de miere de albine, un vârf de cuțit de piper. Agită bine sticla și bea această licoare de 8-10 ori pe zi.

Această băutură nu trebuie consumată mai mult de două săptămâni. Este foarte important ca starea ta de sănătate să fie perfectă.
Nu în ultimul rând, ajută și propolisul. Mai țineți minte, în copilărie, când părinții sau bunicii vă interziceau să mesteci gumă ca să nu vă pierdeți pofta de mâncare? Ei, bine, acum aveți voie să faceți acest lucru. Dar înlocuiți guma cu propolisul. â
Când simțiși nevoia să ronțăiți ceva între mese, o bucată de propolis de doar 1 gram vă  poate fi de mare ajutor. Mestecați-o timp de jumătate de oră și pofta de ronțăială va dispărea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...