Dieta cu care Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. Transformarea este uluitoare

Monica Anghel, în transformare uluitoare! Artista este greu de recunoscut, după ce a slăbit mai mult de 30 de kilograme. Ea susține că a avut probleme la coloană și a suferit o intervenție chirurgicală. Dieta cu care Monica Anghel a slabit 30 de kilograme.

O intervenție nu de slăbit, spune ea, ci una în urma căreia doctorii i-au recomandat să slăbească pentru a nu-și agrava problemele. „Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta. Pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot”, zice Monica Anghel.

Dieta cu care Monica Anghel a slabit 30 de kilograme. „Eu toată viața mea am fost grasă”

Ea continuă mărturisirile despre cum a ajuns în această transformare uluitoare.

„M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte. Doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă. Pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’, a declarat Monica Anghel despre dieta sa.

Monica Anghel nu mănâncă deloc dulciuri și pâine

Monica Anghel a scos de tot pâinea din alimentaţie, încă din prima zi când s-a decis, cu adevărat, să slăbească.
„Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a precizat Monica Anghel, în urmă cu ceva timp”, a dezvăluit Monica Anghel, potrivit Viva.ro.

Între timp, după ce a topit cele 30 de kilograme, vedeta spune că a mers la psiholog, de unde a primit sfaturi bune pentru a nu renunţa la lupta sa de menţinere a greutăţii.

Monica Anghel mănâncă doar între 12.00 și 18.00

„Mai nou, mănânc între orele 12:00 și 18:00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu.Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngraș”, a mai spus Monica Anghel despre dieta sa.

Monica Anghel s-a supărat rău

Nu demult artista s-a supărat rău pe tema slăbitului. Aceasta deoarece ea a slăbit foarte mult. Iar anumite companii încearcă să își promoveze produsele și să își asocieze imaginea cu ea.

Imaginea Monicăi Anghel a fost folosită fără acordul acesteia, pentru a promova picături care ajută la slăbit.

Cântăreața a luat atitudine: „M-am enervat pentru că din nou a apărut un site cu picăturile acestea, cu poza mea. Eu în viața mea nu am folosit picăturile lor minune, deci nu vă mai luați după toți hoții ăștia care vând picături – picăturele.

Nu vă mai luați după toate siteurile care se folosesc de imaginea mea și vor să vă vândă tot felul de prostii. Nu vă mai luați după toți hoții ăștia ordinari care vor să vă ia banii”, a spus Monica Anghel într-un live pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...