Rețetă de succes la CSA Steaua: Mădălin Hîncu angajează pensionare și plătește un antrenor cu 8.000 de lei pe lună ca să nu-l huiduie suporterii

Pe zi ce trece se demonstrează că cel mai galonat club sportiv din România, CSA Steaua București, a devenit „pensiunea” proprie a controversatului comandant Mădălin Hîncu, impus de ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și susținut de secretarul de stat Marius Bălu.

Iulian Miu – 8.000 de lei lunar, pentru liniștea lui Hîncu

Pentru tandemul Ciucă-Bălu n-a contat deloc faptul că echipa de fotbal din Liga a 3-a a cheltuit anul trecut un milion de euro, având legitimați 90 de fotbaliști seniori și plătiți 26 de antrenori.

Ca atare, colonelul Mădălin Hîncu a continuat să toace liniștit banii clubului militar doar ca să-și facă imagine. Astfel, unul dintre cei 26 de antrenori de fotbal, Iulian Miu, deși nu a mai trecut prin club și pe la meciuri, de mai bine de un an de zile, continuă să fie plătit cu 8.000 de lei pe lună.

De ce? Pentru că așa a decis Hîncu că, vezi Doamne, nu vrea să ai probleme cu suporterii, iar Miu este cel care ține legătura cu suporterii. După ce, George Ogăraru a ajuns un fel de șef peste cei 25 de antrenori de fotbal ai CSA Steaua, plătit cu 4.000 de euro pe lună, acum Hîncu îi mai dă și lui Miu 1.600 de euro că să nu îl huiduie suporterii!

Pensionară pe caz de boală, reangajată de Hîncu

În schimb, comandantul CSA Steaua, colonelul Mădălin Hâncu, continuă să facă angajări ilegale, dar cu dedicație, la noul stadion din Bulevardul Ghencea.

Recent, acesta a reangajat la stadion pe lt.col. în rezervă, Lorena Apostol, după aceasta se pensionase de la clubul militar pe caz de boală.

Astfel, Hîncu continuă seria angajărilor de pensionare cu dedicație, după ce, recent, o reangajase pe Mariana Alexandru, subofițer pensionat în august 2020, protejata fostului controversat comandant al CSA Steaua, George Boroi, ajuns acum secretar general al COSR, cel care a îngropat clubul militar în mocirla mediocrității și amatorismului.

De fapt, Hîncu este creația lui Boroi, care, la 1 ianuarie 2016, profitând de bulibășeala guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș, Clubul Sportiv Aplicativ Militar Bucegi, condus atunci de Hîncu, a devenit, pe ușa din dos, parte integrantă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua București unde Boroi era comandant.

UPDATE Drept la replică al doamnei Lorena Apostol:

„Subsemnata Lorena Apostol vă scriu acest mail ca urmare a articolului apărut în ziarul Puterea de astăzi, 02.03.2021, „Rețetă de succes la CSA Steaua: Mădălin Hîncu angajează pensionare și plătește un antrenor cu 8.000 de lei pe lună ca să nu-l huiduie suporterii”.

Prin acest mail, doresc dreptul de a cere dezmințire a informației privind reangajarea mea la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua”, menționând totodată faptul că nu am fost niciodată contactată de cineva din cadrul ziarului pentru un punct de vedere în acest sens, nu am dorit să mă reangajez la club și nu am făcut niciun demers în acest sens, iar această informație este o minciună.

Confidențialitatea surselor de informare vă obligă la asumarea răspunderii corectitudinii informațiilor furnizate. Pentru a evita orice dubiu privind situația mai susmenționată, vă comunic că informațiile primite puteau fi verificate prin accesul la informațiile de interes public din site, respectiv la anunțurile de angajare.”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...