Revelion exotic la Rio de Janeiro. Cât te costă să petreci noaptea dintre ani în Brazilia

Dacă vrei să te bucuri de un Revelion atipic, plin de culoare, cu siguranță Brazilia este locul în care trebuie să ajungi. Plaja Copacabana este una dintre atracțiile pe care turiștii din întreaga lume vor să o vadă în realitate. Un sejur pentru noaptea de Revelion exotic în Copacabana are un preț piperat, dar cu siguranță merită din plin efortul!

Revelion exotic pe una dintre cele mai renumite plaje din lume

Cu siguranță ai auzit cel puțin o dată denumirea „Copacabana”. Frumusețea acestei plaje din Brazilia, Rio de Janeiro a inspirat de-a lungul timpului diferite industrii. În cea muzicală au fost create melodii legate de acest loc mirific. De altfel au fost lansate pe piață parfumuri sau chiar băuturi cu această denumire.

Totodată, multe plaje private din lume au fost denumite la fel, inclusiv una de pe litoralul românesc. Niciuna dintre ele însă nu are legătură cu originalul care este de o frumusețe aparte.

Această plajă este parte a orașului colorat, plin de tradiții, Rio de Janeiro.

Dacă vreodată ți-ai dorit să ai parte un Revelion exotic în Copacabana, acest lucru este posibil. Trebuie însă să ții cont de câteva aspecte dacă vrei să ajungi acolo.

Prețurile sunt destul de mari

Un Revelion exotic în Copacabana este cu siguranță costisitor. Prețul pentru 13 nopți de cazare aproape de plaja Copacabana este de 3390 de euro.

În acești bani ai inclusă cazarea și masa. De altfel, ai acces la cea mai mare petrecere de Revelion de pe plaja Copacabana. Focul imens se artificii va fi cu siguranță unul memorabil de care te vei putea bucura.

Dacă nu îți place agitația, nu va fi destinația ideală pentru tine

Imaginează-ți un al doilea carnaval de la Rio de Janeiro pe plajă, alături de peste 2, 5 milioane de turiști și localnici care petrec de-a dreptul pe plajă sau pe străzile orașului. Agitația din perioada „Reveillon”-ului așa cum îl numesc brazilienii nu este cu siguranță pentru oricine. Dacă preferi destinațiile mai liniștite, în mod sigur nu te vei simți în largul tău într-un astfel de loc.

Revelion exotic în Copacabana- Nu vei avea nevoie de viză

Dacă vrei să te bucuri de acest Revelion exotic în Copacabana, trebuie să știi că nu va fi nevoie să îndeplinești anumite condiții. Nu ai nevoie de viză și poți petrece fără aprobare de la Ministerul de Interne 90 de zile pe acest teritoriu.

Ești la un pas de una dintre cele mai frumoase minuni ale lumii

Dacă ajungi la Rio de Janeiro ar fi păcat să nu bifezi și vizita la Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. De o frumusețe aparte aceasta este situată la granița cu Argentina. Ai de parcurs 18 h între Rio de Janeiro și Iguazu.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole