Revine Târgul de fete de pe Muntele Găina!

Organizatorii Târgului de Fete de pe Muntele Găina (sau Muntele dragostei) anunță o nouă ediție după un an de pauză, ”într-un format preventiv, pentru a asigura un climat de siguranță, cu măsuri stricte împotriva răspândirii virusului Sars-Cov-2”.

Evenimentul are loc în 17 și 18 iulie, iar programul este extrem de variat și poate fi pe toate gusturile: concerte de muzică pop și folclor, proiecții de filme, expoziții și multe altele.

Participanții vor avea obligația purtării măștii de protecție

Toate evenimentele se vor desfășura pe Muntele Găina, într-un perimetru special amenajat, unde participanții vor avea obligația purtării măștii de protecție pe toată durata manifestărilor, vor fi termoscanați, se vor dezinfecta pe mâini la intrarea în spațiu și vor respecta distanțarea fizică.

Accesul mijloacelor de transport va fi strict interzis în zona de desfășurare a activităților cultural-artistice, cu excepția celor autorizate (organizatori, forțe de ordine, artiști, personal tehnic), dar vor exista 2 spații de parcare auto pregătite și marcate corespunzător, pentru care veți primi indicații, la urcarea pe munte, din partea organizatorilor și forțelor de ordine, după cum relatează presa din Alba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...