Român rămas fără permis după ce a înlocuit un scaun din mașină cu unul de grădină

Un român a rămas fără permis în Austria, după ce a înlocuit un scaun din mașină cu unul de grădină. El va trebui să plătească o amendă de câteva sute de euro.

Bărbatul se afla în drum spre România, iar la un moment dat, un echipaj de poliție l-a oprit. Atunci a fost momentul când ofițerii au văzut scaunul de grădină care înlocuia o parte din banchetă, fiind instalat între scaunul șoferului și cel al pasagerului.

Însă, aceasta nu a fost singura neregulă găsită de polițiști. La un control mai amănunțit, polițiștii au constatat că mașina era într-o stare deplorabilă, iar sistemul de frânare era practic nefuncțional. În plus, duba era supraîncărcată, având 420 kg de marfă peste limita admisă.

Mai mult, românul nu avea nici certificatul de înmatriculare, asigurarea obligatorie și permisul de conducere valabil pentru categoria respectivă.

Șoferul a fost coborât de la volan, plăcuțele cu numerele de înmatriculare au fost ridicate, iar românului i s-a interzis să mai conducă. El va trebui să plătească și o amendă de câteva sute de euro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...