România îl va preda Italiei pe unul dintre cei mai căutați traficanți de droguri prins la București

Magistrații Curții de Apel București au decis pe 26 august să îl predea pe, Larizza Nunzio, unul dintre cei mai căutați traficanți de droguri, autorităților din Italia.

Larizza făcea parte din clanul Schettino și formase, alături de alți italieni, un grup infracțional organizat cu scopul de a cumpăra, transporta și vinde cocaină în cantități mari.

Pentru a fi predat autorităților italiene, instanța a decis arestarea traficantului pentru 30 de zile, mai exact, până pe 24 septembrie.

„Admite sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Dispune punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile din Italia pe numele persoanei solicitate Larizza Nunzio. Dispune predarea persoanei solicitate către autorităţile judiciare din Italia, cu respectarea regulii specialităţii. Dispune arestarea persoanei solicitate, în vederea predării, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la 26.08.2020 la 24.09.2020, inclusiv. Constată că persoana solicitată a fost reţinută începând cu data de 13.08.2020,ora 18.40 până la 14.08.2020 ora 18.40 si arestată de la data de 14.08.2020 la zi. Dispune emiterea mandatului de arestare în vederea predării”, se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Larizza Nunzi a fost depistat pe data de 13 august 2020 de către polițiștii Serviciului Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale – IGPR. Bărbatul era urmărit internațional la solicitarea autorităților italiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...