Țara noastră se află în centrul unui scandal în SUA. Donald Trump: Urmează România / VIDEO

România a devenit un subiect în următoarea dezbatere prezidențială din Statele Unite ale Americii. Șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows, a declarat că fiul candidatului democrat pentru președinția SUA, Hunter Biden, are interese de afaceri în țara noastră și că acestea vor fi dezvăluite.


Mark Meadows a acordat un interviu postului de televiziune Fox Business, în care a declarat că Wall Street Journal va publica zilele următoare o investigație despre afacerile lui Hunter Biden în România.


„Găsesc că e fascinant că o parte din banii care par să ajungă la familia lui Biden vin în mare parte din România, Ucraina și China, exact țările în care Joe Biden a fost emisar special. Când începi să te gândești la aceste lucruri, realizezi că va avea de dat multe explicații în zilele următoare. Nu e surprinzător pentru mine”, a declarat Meadows pentru Fox News.


Prezentatoarea Elizabeth McDonald a vrut să fie sigură că șeful Cancelariei de la Casa Albă nu a făcut vreo confuzie și l-a întrebat pe Meadows dacă a vrut să spună România și nu Rusia.

”Este România o țară nouă?” a întrebat moderatoarea.

„Am menționat România. Cred că în zilele care vor urma veți vedea o conexiune românească de asemenea”, a răspuns Mark Meadows.

https://youtu.be/uSkM6XWbM04
video 08:50

Chestionat pe această temă la emisiunea „Fox and Friends”, Donald Trump a confirmat declarația Șeful Cancelariei de la Casa Albă, Mark Meadows. Președintele SUA a anunțat că: ”Urmează România”. Video AICI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...