Klaus Iohannis: România sprijină Republica Moldova în procesul de modernizare

Preşedintele Klaus Iohannis a avut joi o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu Natalia Gavrilița, prim-ministrul Republicii Moldova. El a reconfirmat angajamentul României de a ajuta Moldova în procesul modernizare în mai multe domenii.

Preşedintele României a evocat discuţiile recente avute cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, şi a reconfirmat angajamentul ţării noastre de a acorda întreaga susţinere în procesele de transformare, modernizare şi de implementare a reformelor, în domenii precum energie, transporturi, societate informaţională, tranziţie verde, justiţie, educaţie, în spiritul Parteneriatului Strategic pentru integrarea europeană”, arată Administraţia Prezidenţială.

Șeful statului a remarcat deciziile luate de noul Guvern de la Chişinău, care transmit semnale încurajatoare şi indică voinţa avansării unor reforme menite să aducă beneficii reale la nivelul întregii societăţi.

Preşedintele a subliniat, printre altele, necesitatea creării condiţiilor necesare pentru atragerea investiţiilor, inclusiv româneşti, şi ameliorarea mediului de afaceri”, mai arată Administraţia Prezidenţială.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Sprijină pe naiba Moldova !
    Privim atent cum i-a păcălit și cum i-a fentat pe românii onești și cinstiți. Astăzi o parte dintre derbedei politici sunt chiar în cabinetul Ciucă
    Ajutorul a fost dat chiar de către marele comunist tov. Johannis
    Johannis este o pierdere de zi pentru întreaga democrație dar este și un mândru cutezător al patriei socialiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole